Voleu fer una de les nostres sortides? Animeu-vos

????????????????????????????????????

 

Comparteix amb nosaltres en 4×4 activitats d’oci ideals per gaudir de la naturalesa. Una manera diferent de recórrer i conèixer el paisatge i aprofitar l’ocasió de passar per camins de muntanya i paratge s ideals per captar imatges i sensacions.

Mas d’en Botó: La sortida és des de Duesaigües. Inclou una visita guiada travessant pel mig del parc eòlic del Collet dels Feixos a les vinyes de Mas d’en Botó. Durant el trajecte, es poden veure diferents masies, on cal destacar la de Mas d’en Mestre, antiga masia que era el lloc on el terratinent reunia tots els habitants de la vall de Cortiella, a toc de campana, en una 2h20web2capella que encara es pot veure en passar pel costat. Tot el camí està envoltat per boscos d’alzines i alguns conreus d’avellaner. Consulteu preu per l’opció de tast de vins i taller d’apicultura.

Collet dels Feixos: Ens porta a visitar el parc eòlic del Collet dels Feixos. Circularem pels camins del parc, entre els aerogeneradors coneixent què comporta aquest parc eòlic per a la producció d’energia neta i sostenible. Cal destacar que la propietat del parc és d’uns joves emprenedors catalans. Anirem fins el punt més alt del parc des d’on podrem gaudir d’unes vistes impressionants fins a la costa.

Pedrera i Boca del canal: Anirem pel camí del Masos on gaudirem d’antics conreus d’avellaners amb marges de pedra seca i boscos fins a la boca del canal de Siurana que transvasa aigua del pantà de Siurana cap el de Riudecanyes. Continuarem fins a la Pedrera de la Ponderosa, la qual podrem visitar fins la part més alta i veure els diferents processos de transformació de la pedra per adequar-la a l’ús que se li destini.

Camí Vermell: Ens porta pel peu de la serra de l’Argentera i Duesaigües. Gaudirem d’unes magnífiques vistes fins a la costa. Passarem per unes antigues mines de plom i acabarem al municipi de l’Argentera amb una petita visita pel poble.

Camí del pantà: Ens portarà al pantà de Riudecanyes per camins pel mig dels boscos de la muntanya d’Escornalbou. Anirem a la base de Riudecanyes Aventura i tornarem al poble de Duesaigües. Si es sol·licita prèviament, es podrà gaudir de les activitats al pantà amb caiacs, pàdel surf i hidropedal. Això inclourà un suplement al preu inicial.

Preus per ruta – el preu contempla cotxe complet:

1 ruta 180 euros – 2 rutes 340 euros – 3 rutes 490 euros – 4 rutes 620 euros

En cada ruta es pot sol·licitar dinar. Consulteu opcions i preus de menús.

Contacte:

659485734 (Pep) – 637890819 (Josep)

www.2h2otours.cat pertots@pertots.com

Publicat dins de General | Envia un comentari

2h2oTours us dóna la Benvinguda

L’empresa 2h2oTours dedicada a recorreguts amb vehicles 4×4 per la Baronia d’Escornalbou inicia la seva singladura aquest mes d’octubre.

????????????????????????????????????

Publicat dins de General | Envia un comentari